4sea Grote Powerbank Pro voor agrarische sector

Project

Grote Powerbank Pro voor agrarische sector

Er komt steeds meer behoefte aan opslag van elektrische energie. Daarom wordt hier gewerkt aan weer een nieuwe installatie van de 4Sea Powerbank Pro.

Het vraagstuk van deze klant was hoe we alle opgewekte energie kunnen behouden voor eigen gebruik. De oplossing hebben we gevonden in de levering van een 100KWh powerbank Pro. Hier gaat het om de installatie van een totaalproject. Panelen en ook de Powerbank Pro.

Hier werken we aan de plaatsing van de zonnepanelen. De hele installatie wordt afgemonteerd in de container. Een goedkope en degelijke manier om de Powerbank Pro en zonneomvormer bij elkaar te plaatsen. De berekening van de Powerbank Pro en de zonnepanelen zijn zo berekend dat het eigen gebruik en de opgewekte energie optimaal is.

Zo wordt de opgewekte zonne-energie opgeslagen in de Powerbank Pro en in de nacht geleverd

Met name de veiligheid van de dieren en het afgelegen gebied was een vraagstuk. Daarom hebben we de hele installatie uitgevoerd in een 20FT container de los staat van de stal. De Powerbank Pro is voorzien van airconditioning en een brandbeveiliging.

De installatie wordt volledig gemonitord door de EMS. (Energie Management System). Op afstand kan je zien hoe de installatie presteert.

0 op de meter zie je links. De doelstelling is dat er niets wordt ingekocht in de nacht en alleen maar wordt verkocht bij veel zonne-energie.

Binnenkort meer over deze installatie.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap