4sea Zonnepark

Zonnepark

Duurzaamheid gecombineerd met winstgevendheid

Heeft u een stuk ongebruikt grond, een groot dak of een ander terrein wat alleen maar geld kost? Overweeg dan eens om dit stuk grond rendabel te maken. Een zonnepark is in dat geval een goede manier om geld te verdienen met een stuk ongebruikt terrein. Bij 4Sea helpen we met het aanleggen van dit park, de wet- en regelgeving en staan we u bij bij alle andere uitdagingen.

Wij hebben belang in een relatie die verder gaat dan alleen het installeren en plaatsen van een zonnepark. Om samen aan een betere wereld te werken, zorgen we er ook voor dat de energie goed wordt verkocht en dat uw installatie in optimale conditie blijft.

Subsidie voor zonneparken

De laatste jaren schieten zonneparken uit de grond – een grote stap richting een duurzaam Nederland. Ondanks dat het aanleggen van een zonnepark kan worden gezien als een flinke investering, ziet de overheid hier ook het belang van in. Zij stimuleren ondernemers om te investeren in duurzame energie door middel van subsidies. Hiermee wordt het steeds interessanter gemaakt om een zonnepark aan te leggen. Op weides, daken van scholen, daken van bedrijven of andere grote locaties wordt de ruimte optimaal benut.

De voordelen van een zonnepark op een rij:

  • Snel de investering terugverdiend,
  • Lever een belangrijke bijdrage aan de vermindering van CO2,
  • U gebruikt uw eigen opgewekte energie,
  • Genereer extra inkomsten met anders overbodige locaties,
  • Ontvang subsidies van de overheid om dit te realiseren,
  • Realiseer een duurzame uitstraling met uw bedrijf,
  • U draagt bij aan een betere wereld en een schone oceaan.

Bent u benieuwd wat er allemaal komt kijken bij het aanleggen van een zonnepark?

Lees dan hier onze blog over het hele project.

Meer weten over zonneparken?

4sea Zonne-energie Zonnepark Van idee tot optimalisatie

Totaaloplossing

Van idee tot optimalisatie

Wij helpen bij het aanleggen, de wet- en regelgeving en alle andere uitdagingen. Wij hebben er allebei baat bij dat de zonnepanelen optimaal zullen blijven functioneren voor een zo lang mogelijk periode. Daarom stoppen wij niet bij het installeren, maar zijn wij ook actief betrokken bij het onderhouden en optimaliseren van de zonneparken.

4sea Zonne-energie Zonnepark Onze klanten altijd voor

Actieve betrokkenheid

Onze klanten altijd voor

Wij hebben belang in een relatie die verder gaat dan alleen het installeren van een zonnepark. Om samen aan een betere wereld te werken, zorgen we er samen voor dat de energie goed wordt verkocht en dat uw installatie in optimale conditie blijft.

4sea Zonne-energie Zonnepark Korting op de verzekering van uw park

Kwaliteit

Korting op de verzekering van uw park

Ook verzerkeringen hebben de grootste vertrouwen in onze zonneparken. Het is dan ook daarom dat klanten van 4Sea kortingen krijgen op de verzekering van het zonnedak of zonnepark.

Meer weten over zonneparken?

Copy link
Powered by Social Snap