4sea Energieopslag

Energieopslag

4Sea Powerbank Pro is de laatste nieuwe ontwikkeling van 4Sea.

Het Nederlandse elektriciteitsnetwerk (GRID) staat onder druk. we lezen nu al dat ministers ondernemers vragen om fabrieken tussen 4 en 8 uur in de avond uit te zetten. Of hier wordt nagedacht over de economische consequenties laten we over aan de meningen. Ons antwoord is dat we hier op hebben geanticipeerd door de 4Sea Powerbank PRO

Regie over je energie bereik je met de 4Sea Powerbank Pro. De Powerbank Pro slaat (zonne) energie op voor later gebruik. Zo heeft u optimaal rendement uit uw Solar-installatie.

De Powerbank Pro is een slimme accu die op elke Solar-installatie kan worden aangesloten. En de Powerbank Pro is er vanaf 100KWh tot de hele grote systemen tot 2MWh energieopslag. Zo is er voor elke energievraag een gepaste oplossing. De oplossing rechts geeft een testopstelling aan van 100KWh en een 30Kw omvormer.

Altijd 0 op de meter. Dat betekend dat u altijd gebruik maakt van eigen opgewekte energie en daarmee het hoogste rendement uit uw bestaande solar-installatie haalt

Voorbeeld van een koppeling met de energiebeurs.

Koppeling met de APX. Ook een koppeling met de beurs is mogelijk zodat u altijd de hoogste prijs krijgt voor uw opgewekte energie. Dit plaatje laat het grillige verloop in kosten zien. Het betekend dat wanneer u terug levert op momenten dat de energieprijs negatief is, u betaald voor terug geleverde elektriciteit.

Copy link
Powered by Social Snap