4sea Over Ons

Over Ons

Wij versnellen de energietransitie

Bij 4Sea beseffen we ons dat al het leven in de zee met uitsterven wordt bedreigd. Dat gaat ons aan het hart. Daarom gebruiken wij dagelijks de middelen die we hebben – ons bedrijf, onze kennis van zonne-energie, onze investeringen, ons bereik en onze realisatiekracht – om er iets aan te doen.

In nauwe samenwerking met bedrijven en overheden creëren we daarom zonneparken en zonnedaken die een positieve bijdrage leveren in de ruimste zin van het woord.

4Sea is ontstaan uit een bijzondere ontmoeting met een dolfijn. Benieuwd naar ons hele verhaal? Dat kunt u hier lezen.

4sea Zonne-energie Over Ons Een kleine groep specialisten

Wie we zijn

Een kleine groep specialisten

4Sea bestaat uit een kleine groep specialisten die samen een verschil willen maken. Onze ambitie is om in 2050 een volledig duurzaam Nederland te realiseren. Hierbij staan onze kernwaarden centraal: veilig, kwaliteit en betrouwbaar. Met zijn allen delen wij een passie om de wereld een betere plek te maken en de oceaan een stuk schoner te houden.

4sea Zonne-energie Over Ons Wij helpen u in de energie-transitie

Wat we doen

Wij helpen u in de energie-transitie

Wij helpen bij het aanleggen van de zonnepanel, de wet- en regelgeving en alle andere uitdagingen. Wij streven naar een relatie die verder gaat dan alleen het installeren. Wij hebben er allebei baat bij dat de zonnepanelen optimaal zullen blijven functioneren voor een zo lang mogelijk periode. Daarom zijn wij ook actief betrokken bij het onderhouden en optimaliseren van de zonneparken.

4sea Zonne-energie Over Ons Een betere zee begint met een kleine stap

Waarom we het doen

Een betere zee begint met een kleine stap

Voor niets gaat de zon op, maar hier wordt nog te weinig gebruik van gemaakt. Er zijn zoveel alternatieve manieren op energie op te wekken - denk aan wind, water of de zon. Dankzij deze duurzame manieren van energie opwekken, zal de CO2 uitstoot aanzienlijk verminderen en werken we samen naar een schonere oceaan. Want dat is wat er echt toe doet: een betere wereld.

Copy link
Powered by Social Snap