4Sea werd in 2013 opgericht na een wetenschappelijke expeditie van 6 jaar met wetenschappers op de oceanen, waarbij werd onderzocht welk effect vervuiling heeft voor de oceanen. 4Sea heeft als doel de oceaan te beschermen en door middel van praktische oplossingen.

4Sea Benelux biedt u producten, diensten en een technisch- en wetenschappelijk kennisnetwerk om dit te realiseren. Een Energie Management Systeem (E.M.S.) voor inzicht in energieverbruik en energieverspillingen, een Energie Besparings Plan (inclusief een zogenaamde E.E.D. en energiescan), begeleidt en verzorgt uw subsidietrajecten, van ontwerp tot turn-key oplevering.

De reden dat 4Sea Benelux BV de link met de oceaan heeft is omdat 70% van de zuurstof uit de oceaan komt. Dit proces dreigt nu verstoord door klimaatverandering met gevolgen voor de volgende generaties.

Missie, visie en strategie

(onderschrift: foto van Allie Smith)

4Sea is een initiatief van twee broers, Jos & Ernie van Onlangs, die zich vol willen inzetten voor het terugbrengen van overconsumptie en verspillingen van met name energiegebruik bij de bedrijven en de particulieren. Betrokkenheid met ons leefmilieu, en dan in het bijzonder met de staat van onze oceanen verdient breed de aandacht.

Foto: Allie Smith)

Wij committeren ons om over de komende 5 jaar al het mogelijke te doen om voor onze klanten, aanhangers, supporters en volgers tot 20% besparing op energieverbruik te realiseren, 20% Co2-uitstoot te verminderen, 20% meer duurzame oplossingen aan te bieden.
Ook zullen wij al onze contacten blijvend informeren over de gebeurtenissen rond en op onze oceanen. Berichtgeving hierover loopt over Stichting Morganonline, een initiatief wat door 4Sea volledig wordt gesteund.

Meer dan 40% van de energie wordt verspild. Het is onze visie dat wanneer we onze klanten bewust maken van het winst verhogende effect van energie besparen, zij sneller stappen ondernemen om het energieverbruik terug te dringen. Daarom helpt 4Sea u energieverspillingen inzichtelijk te maken.

Actuele informatie over energieverbruikers is noodzakelijk om de juiste beslissingen te kunnen nemen die leiden tot besparingen op uw energieverbruik.

Het is ons doel om uw energiekosten zo veel mogelijk te reduceren

Door onze klanten te informeren over de financiƫle voordelen van het terugdringen van energieverbruik realiseren we onze missie. De eerste stap is door de verspilling inzichtelijk maken middels ons E.M.S. (Energie Management Systeem) Daarna kijken we naar vier disciplines die de uitstoot van CO2 reduceren en de kosten verlagen.

Meten Energie – Besturing – Verbruikers – Opwekking