4sea Een uniek zonnedak van 7.000 panelen

Project

Een uniek zonnedak van 7.000 panelen

De toestand van de oceaan is wat voor ons het belangrijkst is en daar doen wij alles voor. Wat we ook doen, we willen iets nalaten en een betere wereld creëren. Dit was gelijk terug te zien in een van onze eerste projecten: een zonnedak van maar liefst 7.000 panelen.

Uniek project

Wat we daar neer hebben gezet is uniek. Wij hebben alle facetten samen laten komen om optimaal resultaat te behalen. Een zonnepaneel plaatsen gaat veel verder dan alleen het installeren. Hoe rendabel en duurzaam deze panelen zijn, is afhankelijk van diverse factoren die wij van tevoren uitgebreid onderzoeken.

We hebben gekeken naar de goot, hoe we de kabel zouden trekken, waar plaatsen we de nummers, hoe stellen we het veld op? Maar ook de afslag en de relatie tot het net was bij ons van belang. Daar is een beetje uitleg bij nodig.

”Wij plaatsen zonnedaken en -parken en kijken daarbij niet alleen naar de behoefte, maar ook naar het net.”

Negatieve energie ontweken

Open Project

Wanneer de zon in het weekend schijnt en de panelen staan aan, wekt u meer energie op dan dat je bedrijfspand gebruikt. Afhankelijk van de afspraken met het netbeheer, is het zeer waarschijnlijk er sprake is van een energie overschot. Om dit tegen te gaan is bepaald dat in dat geval de subsidie wordt ingehouden en dat er zelfs voor moet worden betaald. Dit is zonde. Zonde van de energie en zonde van uw portemonnee. Daarom zijn wij dat voor.

Bij het aanleggen van onze zonnepanelen houden wij rekening met deze regelingen. Wij plaatsen de zonnepanelen op zo’n manier dat ze te allen tijde rendabel zijn, maar ook zo min mogelijk negatieve energie opwekken in het weekend. Wij plaatsen zonneparken die niet alleen kijken naar de behoefte, maar ook naar het net.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap